Missie

Daddy Cool wil op een eenvoudige manier de gezonde en etnische producten & gerechten in elke keuken brengen.

Visie

Wij willen blijven innoveren en verrassen met nieuwe recepten of ingrediënten. Hierbij staan kwaliteit, smaakervaring en de mogelijkheid tot fusion centraal.

Geschiedenis

1981-1985

Bros Pitta

Bruno heeft als student ervaring opgedaan in de eerste pittazaak van België. Zijn interesse in pitta werd hierdoor aangewakkerd. Hij startte met zijn broers Bros Pitta, een franchise pittaketen, op. Dit werd stopgezet in 1984. Hieruit vloeide wel het idee om kant-en-klaar vlees te bereiden.

Bijbouw + IFS

Pittaman werd opgericht en specialiseerde zich als eerste in kant-en-klaar pittavlees in België. Door de contacten met de Jaffa pitabakkerij werd Pittaman een totaalleverancier aan pittarestaurants. Het assortiment groeide uit van vleesspitten, pittabrood, sauzen en kruiden tot pitta-ovens, pittagrills en toebehoren.

Gaandeweg werd het bereiden van het kant-en-klaar pittavlees belangrijk. Een professionele productie drong zich op. Tijdens de jaren ’90 werd beroep gedaan op een derde partij waar Pittaman de productie van het pittavlees kon verwezenlijken.

Door de groeiende verkoop bouwde Pittaman in 2000 een eigen fabriek te Schoten.

1985 - 2000

2000-2007

Daddy Cool

De vraag naar voorgegaard IQF vlees steeg en vond ook zijn doorbraak naar de industrie. Na 2005 groeide een nieuw idee binnen de firma: een meerwaarde creëren aan het voorgebakken vlees. Het nieuwe concept bestaat uit kant-en-klare wereldgerechten.

Toen werd de merknaam Pittaman omgedoopt tot Daddy Cool. De IQF bereide maaltijden werden een sterke aanvulling van het assortiment.

Uitbreiding

Door de verdere groei van het bedrijf werd in 2010 besloten bij te bouwen. Naast de uitbreiding van de burelen, de productie- en opslagruimten werd er ook een ruime degustatiekeuken geïnstalleerd.

Een stevige basis voor de toekomst van Daddy Cool.

DON’T BE A FOOL, GO DADDY COOL!

2010

Geschiedenis

1981-1985

Bros Pitta

Bruno heeft als student ervaring opgedaan in de eerste pittazaak van België. Zijn interesse in pitta werd hierdoor aangewakkerd. Hij startte met zijn broers Bros Pitta, een franchise pittaketen, op. Dit werd stopgezet in 1984. Hieruit vloeide wel het idee om kant-en-klaar vlees te bereiden.

1985 - 2000

Bijbouw + IFS

Pittaman werd opgericht en specialiseerde zich als eerste in kant-en-klaar pittavlees in België. Door de contacten met de Jaffa pitabakkerij werd Pittaman een totaalleverancier aan pittarestaurants. Het assortiment groeide uit van vleesspitten, pittabrood, sauzen en kruiden tot pitta-ovens, pittagrills en toebehoren.

Gaandeweg werd het bereiden van het kant-en-klaar pittavlees belangrijk. Een professionele productie drong zich op. Tijdens de jaren ’90 werd beroep gedaan op een derde partij waar Pittaman de productie van het pittavlees kon verwezenlijken.

Door de groeiende verkoop bouwde Pittaman in 2000 een eigen fabriek te Schoten.

2000-2007

Daddy Cool

De vraag naar voorgegaard IQF vlees steeg en vond ook zijn doorbraak naar de industrie. Na 2005 groeide een nieuw idee binnen de firma: een meerwaarde creëren aan het voorgebakken vlees. Het nieuwe concept bestaat uit kant-en-klare wereldgerechten.

Toen werd de merknaam Pittaman omgedoopt tot Daddy Cool. De IQF bereide maaltijden werden een sterke aanvulling van het assortiment.

2010

Uitbreiding

Door de verdere groei van het bedrijf werd in 2010 besloten bij te bouwen. Naast de uitbreiding van de burelen, de productie- en opslagruimten werd er ook een ruime degustatiekeuken geïnstalleerd.

Een stevige basis voor de toekomst van Daddy Cool.

DON’T BE A FOOL, GO DADDY COOL!